IND+I Day · Edició 2019

HAU!

A l’IND+I innovem, portem quatre anys fent-ho en la manera de connectar persones i organitzacions en l’àmbit de la innovació, la tecnologia i la indústria d’una manera pràctica, amena i efectiva. Des d’una ciutat, Viladecans, que ens inspira amb el seu exemple, també creem oportunitats, obrim camins, construïm ponts entre el coneixement, les institucions i les empreses.

Creiem fermament que, per connectar les possibilitats de les noves tecnologies amb les necessitats reals de la societat i traduir-les en oportunitats per a les empreses, hem de col·laborar, explicar, conversar, divulgar i discutir. I la comunitat IND+I ho fa de manera transversal i apolítica, ambiciosa i positiva, però crítica.

Aquest any, durant la trobada, volem mostrar com els territoris innovadors poden construir oportunitats per a la indústria, amb un creixement sostenible i inclusiu. Els territoris poden ser context i palanca del creixement econòmic i social i poden ser també el contrari, factor d’estancament i decreixement. Què hi fa la diferència? En parlarem el 4 d’abril, a Viladecans.

Després de l’habitual posada al dia del més nou d’aquest últim any per part d’en Xavier Ferràs, tindrem tres IND+I Talks que no et pots perdre: en Larry Lavene ens donarà pistes de com treballar amb la Xina, l’Elsa M. Sans ens parlarà de com aplicar la intel·ligència artificial en aspectes urbans tan sensibles com la prevenció d’accidents, i en Carlos Piñeiro ens acostarà al big data en el sector porcí.

La ponència principal, abans de dinar, vindrà de la mà d’en Richard Shearmur, un canadenc que ens il·luminarà explicant-nos com afecta la geografia a la capacitat innovadora. I després, com és habitual a l’IND+I, dinarem per tribus discutint sobre reptes que ens llançaran algunes ciutats de la xarxa espanyola de ciutats de la Ciència i la Innovació (Red Innpulso).

Finalment, en Pedro Mier i la Idoia Ortiz tancaran la trobada fumant la pipa del progrés, donant la seva versió del compromís que pren la comunitat IND+I després de tot el que haurem viscut aquest dia.

I tot això ho farem amb una proposta dinàmica, original, diferent, com som nosaltres, molt IND+I, assegurant moments suficients de networking i de distensió.

Tot això és el nostre perquè, el nostre motiu de ser. Ens falta el més important!

Ets tu! Si estàs al capdavant d’una empresa amb esperit innovador, gran o petita, si pertanys a la comunitat universitària o ets un expert en el tema, si ets responsable de polítiques de promoció econòmica i innovació en qualsevol escala territorial, si formes part d’un grup de recerca o de un centre tecnològic o científic… et volem a l’IND+I Day!

T’hi esperem! Ens trobaràs seguint els senyals de fum!

Programa

4 d’abril

8.45 h

Acreditacions

Presenten la jornada:

Margarita Villegas
Directora de Tecnologia i Transformació de la Universitat de la Rioja

Eddy Vidal
Intèrpret i organitzador d’esdeveniments

9.30 h

Benvinguda institucional

Carles Ruiz Novella, alcalde de Viladecans
Raül Blanco, secretari general d’Industria i de la Petita i Mitjana Empresa (Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme)
Maria Matilde Villarroya Martínez, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya
José Bayón López, conseller delegat d’ENISA (Empresa Nacional de Innovacion, SA)

10 h

IND+I Update

Les tendències transformadores del 2019.

Xavier Ferràs Hernández
ESADE

10.30 h

Esmorzar

11 h

IND+I Talks

Dragonkeeper: el camí a la coproducció estratègica amb Xina.

Larry Levene
DRAGOIA MEDIA

Minority Report; de la ficció a la realitat a través de la Intel·ligència Artificial (IA).

Elsa M. Sans
ACCENTURE

Big pig data i l’Internet de les Coses (porcines); un nou paradigma a la indústria.

Carlos Piñeiro
PIG CHAMP

12.30 h

IND+I Science

Geography of Innovation.

Richard Shearmur
McGill University. Canadà

13.45 h

IND+I Experience

14.15 h

Dinar de Networking: Reptes de ciutats del futur

15.30 h

IND+I Club

Competició de tribus en la resolució dels reptes.

Juan Carlos Abascal Candás
Alcalde d’Ermua

16.30 h

IND+I Converses de futur

Universitat

Idoia Ortiz
IE University

Empresa

Pedro Mier
AMETIC

17 h

The IND+I

Què diuen de l’IND+I

Últimes notícies

 • IND+I Club GAVÀ: 10 de març.IND+I Club GAVÀ: 10 de març.
  Ja tenim data per a la tercera sessió de l’IND+I Club 2022, coorganitzat per l’IND+I i l’Ajuntament de Gavà: 10 de març. En aquest IND+I Club, de format híbrid, obrim ...
 • IND+I Club MADRID: 24 de febrer.IND+I Club MADRID: 24 de febrer.
  Dijous que ve 24 de febrer tindrà lloc la segona sessió del IND+I Club 2022, coorganitzat per IND+I i FEI (Fòrum d’Empreses Innovadores) a Madrid, en el qual tindrem l’oportunitat de conèixer eines recents d’anàlisis ...
 • IND+I Club ONDA: 3 de febrer.IND+I Club ONDA: 3 de febrer.
  El proper dijous 3 de febrer tindrà lloc la primera sessió de l’IND+I Club del 2022. L’Ajuntament d’Onda ha organitzat aquest esdeveniment que se celebrarà en format virtual, podrem escoltar ...
 • Video de la presentació del document “La Soberania Tecnològica”Video de la presentació del document “La Soberania Tecnològica”
  Video de la presentació del document “La Soberania Tecnològica” L’IND+I Science té la ferma voluntat de construir estratègies, projectes i polítiques amb aportacions científiques que portin una millora a la ...

Pendents de la teva assistència

Inscriu-t’hi ara per adquirir la teva entrada.

04/04/2019

Cúbic

Contacte:
Secretaria Tècnica
IND+I 2019 Viladecans
T. 933 682 378

HAU2019@viladecans.cat

El mapa perquè no et perdis
el més nou en innovació i indústria

#FENTLINDI