Pendents dels llibres rellevants sobre innovació

L’IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació. Està obert a tothom i dóna continuïtat a la trobada anual IND+I que se celebra a Viladecans (Barcelona) el 3 de maig.

Una de les activitats que realitza l’IND+I és un Club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d’innovació i transformació digital.

Sens dubte, una ocasió excepcional per posar-se al dia de les últimes tendències.    

7a Sessió IND+I CLUB 2023

12/12/2023, 17:30h
IND+I Club REUS
Presencial: Hall REDESSA TECNO

AGENDA IND+I CLUB REUS

 

17:00 Benvinguda Institucional.
17:05 Presentem l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I
17:15 Lectures d’innovació. Trobada amb els autors i els lectors:

Blanca Espina Pahí, Consultora Senior en Innovació, acreditada  per la European Commission #EsadeExEdFaculty- ACCIÓ -, presenta el llibre: El líder en un mundo nuevo de Andrés Raya Donet.

Mercedes Teruel Carrizosa, Professora titular del Departament d’Economía i directora de la Càtedra de Foment de la Innovació Empresarial de la Universitat Rovira i Virgili (URV) presenta el seu llibre: Start-Ups. Explorant Innovacións disruptives a Catalunya.

Àgata Girbes Gaya, Llicenciada en Psicologia, titulada en Direcció per l’IESE Business School, CEO de Tandem Recursos Humans SL i apassionada per les persones presenta el llibre: Superficiales. ¿Qué está haciendo Internet con nuestras mentes? de Nicholas Carr.

18:00 Torn de preguntes i debat
18:30 Cloenda de l’acte

Modera Àurea Rodríguez, experta en Innovació Digital i membre del Consell IND+I.

6a Sessió IND+I CLUB 2023

21/11/2023, 17:30h
IND+I Club SANT FELIU DE LLOBREGAT
Híbrid: ZOOM + CO-Innova Lab

AGENDA IND+I CLUB SANT FELIU DE LLOBREGAT

 

17:30 Benvinguda: Juan Francisco López Fernández, Regidor d’Innovació Oberta i Ciutadania i d’Espais d’Activitat Econòmica, Indústria, Llicències i Ocupació de Sant Feliu de Llobregat
17:35 Presentem l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I
17:45 Lectures d’innovació. Trobada amb els autors:

Amalio Rey, llicenciat en Relacions Econòmiques Internacionals per l’ISRI (Instituto Superior de Relaciones Internacionales), Màster en anàlisi de la Ciència i la Tecnologia per la U. Carlos III, Consultor d’Innovació, facilitador de processos col·lectius i bloguer, presenta el seu llibre: El Libro de la Inteligencia Colectiva

Albert Riba, llicenciat en Ciències Empresarials per la UOC i Màster en e-Commerce, e-Learning i e-Business per l’URL, Cofundador & CEO de Sapiens Mindset SL i de Impreneur SL, presenta el seu llibre: Mamut o Sapiens

18:15 Torn de preguntes i debat
18:40 Cloenda de l’acte

Modera Sílvia Guillén, redactora-editora a Ràdio Sant Feliu (105.3 FM, radiosantfeliu.cat).

5a Sessió IND+I CLUB 2023

22/06/2023, 16:00h
IND+I Club BARCELONA
Híbrid: ZOOM + Ciutat de l’Aigua (D38). Espacio CREA

AGENDA IND+I CLUB BARCELONA

 

16.00  Benvinguda, a càrrec de Catalina Balseiro en nom d’Aigües de Barcelona.

16.05  Presentem la iniciativa  IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez líder experta de l’IND+I

16.15  Lectures d’innovació:

Antoni Garrell, Enginyer industrial i especialista en gestió de la innovació i l’economía del coneixement i president de HM Hospitales de Catalunya presentarà el seu llibre: “Industria 4.0 en la sociedad digital”

Peña Solano, Economist. Country Head of Ops Management CellnexTelecom. Business Angel WA4Steam. NED. Board Member at EJECON and at Fundación PREVENT presentarà: “De la mano de las mejores. Claves para un liderazgo sinérgico” de Núria Chinchilla, Pilar García-Lombardía y Esther Jiménez

Elías Serraviñals, Enginyer Industrial per la UPC, responsable de aliances d’Aigües de Barcelona de l’àmbit del Llobregat, presentarà: “Esquivando la mediocridad” de Xavier Marcet.

17:00 Torn de preguntes i debat.

17:30 Tancament de l’acte.

4a Sessió IND+I CLUB 2023

11/05/2023, 17:00h
IND+I Club BARCELONA
Híbrid: ZOOM + Ciutat de l’Aigua (D38). Espacio CREA

AGENDA IND+I CLUB BARCELONA

 

17.00 Benvinguda institucional. Catalina Balseiro, directora de Innovació i Coneixement de Aigües de Barcelona inicia l’acte donant la paraula a Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona.
17.35 Presentem la iniciativa IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez líder experta de l’IND+I.
17.45 Lectures d’innovació:

Antoni Garrell, enginyer industrial i especialista en gestió de la innovació i economia del coneixement i president d’HM hospitals de Catalunya  presenta: “Industria 4.0 en la sociedad digital” d’Antoni Garrell.

Peña Solano, economista, responsable de gestió d’operacions de Cellnex Telecom presenta: Management Humanista: “Las estrategias son las personas” de Xavier Marcet i Javier García.

Elías Serraviñals, Enginyer Industrial per la UPC,  responsable de aliances d’Aigües de Barcelona de l’àmbit del Llobregat. presenta: “Esquivando la mediocridad” de Xavier Marcet.

18.30 Torn de preguntes i debat.
19.00 Tancament de l’acte.

3a Sessió IND+I CLUB 2023

30/03/2023, 14:00h
IND+I Club BILBAO
Format Híbrid

AGENDA IND+I CLUB BILBAO

 

14.00  Benvinguda. BBK Behatokia

14.05  Presentem la iniciativa  IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez líder experta de l’IND+I

15.15  Lectures d’innovació:

Mikel Mancisidor, Dr. en Relacions Internacionals per la Geneva School of Diplomacy, professor de Dret Internacional i membre del Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de l’ONU,
presentarà el llibre “Soft Power: The New Great Game” de Robert Winder.

Rosa María Orriols, Enginyera química per la UB, màster en gestió ambiental i Doctora en Salut Laboral, en l’actualidad és vicepresidenta de Woman in Global Health, presentará el llibre “The 4 Stages of Psychological Safety: Defining the Path to Inclusion and Innovation” de Timothy R. Clark

Leticia Martínez, Llicenciada en Ciències polítiques i de l’Administració per la UPV, en l’actualidad és HR Manager de Wartsila Ibèrica, Grècia i Xipre presentarà el llibre “¿Por qué Chat GPT va a cambiar el mundo?: … y cómo aprovecharlo” de Gonzalo de la Campa.
16:00 Torn de preguntes i debat

16:30 Tancament de l’acte

2a Sessió IND+I CLUB 2023

01/03/2023, 17:30h
IND+I Club SANT FELIU DE LLOBREGAT
Format Híbrid

AGENDA IND+I CLUB SANT FELIU

 

17.30 Benvinguda institucional 

17.35 Presentació l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, leader expert de IND+I.

17.45 Lectures d’innovació:

Marta Gimeno, experta tecnològica acreditada en el marc dels Programes de Transformació Digital del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM), presenta: «Nous models de negoci. Emprenedoria en l’era de la tecnologia» de Cristina Elson.

Sandra Samper, Game Studies Scholar, Lecturer in Business Development and Videogames. presenta: “Lletres pixelades Vol. 2 – Refelxiones a través del videojoc” de Daniel de l’Olmo, Raúl García, Alejandro Lozano, Adrián Suárez, Alberto Venegas, Arturo Monedero i Luis Oliván.

Marta Clua, Diplomada en Estadística per la UPC, directora de BaseTIS, presenta: “De nou Centaure” de Katixa Agirre.

Modera Marta Ollé, consultora d’Innovació en el camp de l’aprenentatge per a empreses i col·lectius. També acompanya en processos de transformació educativa i digital a institucions educatives i organitzacions.

18.30 Torn de preguntes i debat. 

19.00 Cloenda de l’acte.

1a Sessió IND+I CLUB 2023

24/01/2023, 17:30h
IND+I Club MADRID
Format Híbrid

AGENDA IND+I CLUB MADRID

 

17.30 Benvinguda institucional 

17.35 Presentació l’IND+I, a càrrec de Jordi García, Director d’Operacions i Estratègia de ENISA i secretari del Consell de IND+I

17.45 Lectures d’innovació:

José Mª Insenser, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC, fundador, CEO i president de SIDSA, presenta: «Xip War: The Fight for the World’s Most Critical Technology» de Chris Miller.

Santiago López, Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UCM, director de l’Institut d’Estudis de la Ciència i la Tecnologia de la Universitat de Salamanca (USAL). presenta: “El poder de la destrucció creativa” de Philippe Aghion, Céline Antonin i Simon Bunel

Àurea Rodríguez, Llicenciada en Bioquímica, Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) i Postgrau en Blockchain i Fintech, professora d’innovació en la Universitat Rovira i Virgili i Leader Expert de IND+I, presenta el llibre del qual és autora: “Abans morta que analògica”.

Modera Francisco Marín, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPM i President del FEI

18.30 Torn de preguntes i debat. 

19.00 Cloenda de l’acte.

Apunta’t, escolta i, després, actua
(Proverbi IND+I)

Vols formar part de la xarxa de reflexió i intercanvi de l’IND+I?

FORMULARI IND+I CLUB

    Tipus d'organització (assenyala una de les opcions)

    D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us comuniquem que la informació continguda en aquest formulari s’inclourà en un fitxer anomenat Vilagenda, titularitat de l’Ajuntament de Viladecans, quina finalitat és la tramesa d’informació diversa i invitacions a actes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a Viladecans Informació, a Plaça Europa 7, aportant còpia del DNI.