PRESENTACIÓ DEL DOCUMENT
SOBERANIA TECNOLÒGICA. Definició, dilemes i recomanacions per a Espanya.

Elaborat per lND+I i FEI en col·laboració

Després de la publicació el 2020 del document titulat “ELS PILARS DEL FUTUR” que va demostrar les capacitats dels dos col·lectius per elaborar de forma col·laborativa propostes de valor, el FEI i l’IND+I han emprès durant aquest any 2021, un altre repte, permanent però apressat, després de la crisi que ens ha suposat el virus i els seus impactes a les societats avançades: “LA SOBIRANIA TECNOLÒGICA”. Ho hem enfrontat seguint les pautes d’èxit de la primera publicació: reunir experts de les dues parts perquè donin el millor del seu coneixement i experiència, iresumeixin, de manera molt clara i breu, algunes reflexions que serveixin per disposar d’una base sobre la qual construir les propostes que Espanya i Europa han d’acordar si volen estar en el futur industrial i d’innovació en les propers dècades.

Agenda

21/12/2021 – de 17.00 a 18.30 h
En línea (plataforma ZOOM)

17.00

Benvinguda a càrrec del Sr. Carles Ruiz Novella, Alcalde de Viladecans.

17.10

Presentació del document “Sobirania Tecnològica. Definició, dilemes i recomanacions per a Espanya” a càrrec de Jordi García Brustenga, membre i secretari del Consell IND+I.

17.20

Intervenció dels ponents convidats:
_ Xavier López Luján, membre del Consell IND+I, Director General Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.
_ Carmen Vela Olmo, membre del FEI, Directora de Projectes Col·laboratius Eurofins Technologies – INGENASA.

I la participació como convidat especial de Josep Mª Martorell Rodón, Director Associat del Barcelona Supercomputer Center.

18.05

Taula rodona amb la participació dels tres ponents, moderada per Jordi García Brustenga.

18.25

Tancament i cloenda de l’acte