Pendents dels llibres rellevants sobre innovació

L’IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació. Està obert a tothom i dóna continuïtat a la trobada anual IND+I que se celebra a Viladecans (Barcelona) el 3 de maig.

Una de les activitats que realitza l’IND+I és un Club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d’innovació i transformació digital.

Sens dubte, una ocasió excepcional per posar-se al dia de les últimes tendències.    

3a Sessió IND+I CLUB 2024

05/06/2024, 17:00h
IND+I Club Alacant
Sessió presencial: Torre Juana, en Av. Pintor Pérez Gil, 16, 03540, Alacant

Formulari d’inscripció

AGENDA IND+I CLUB ALACANT

 

17:00 Benvinguda Institucional.

17:05 Presentem l’IND+I.

17:15 Lectures d’innovació:

Andrés Pedreño, co-fundador i president no executiu de IT&IS, director de l’observatori per a l’anàlisi i desenvolupament econòmic d’internet a Espanya ADEI, president de AlicanTEC, director de l’observatori Fintech i director de l’observatori d’intel·ligència artificial, presenta el llibre del qual és autor juntament amb Luís Moreno:”Europa frente a EE.UU. y China. Prevenir el declive en la era de la inteligencia artificial (Retos en la era de la inteligencia artificial)”.

Àurea Rodríguez, professora de la Universitat Rovira i Virgili, presenta el llibre del qual és autora “Antes muerta que sin IA”.

17:55 Torn de preguntes i debat.

18:15 Cloenda de l’acte

Modera Rosalía Mayo, presidenta de l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant.

2a Sessió IND+I CLUB 2024

19/03/2024, 17:00h
IND+I Club Madrid
Sessió híbrida: Presencial a la seu de ICEI (Instituto Complutense de Estudios Internacionales) a la Ctra. de Húmera, 96e, 28223, Pozuelo de Alarcón (Madrid) i per ZOOM en format virtual

Próximament: Inscripció assistència

AGENDA IND+I CLUB MADRID

 

17:00 Benvinguda Institucional.

17:05 Presentem l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I

17:15 Lectures d’innovació:

José Mª Lasalle, Consultor independent i analista polític. Escriptor i Professor Universitari, presenta el llibre del qual és autor: “Civilització Artificial”.

Blanca Espina Pahí, Sènior Innovation Consultant en ACCIÓ – Digital Mindset, presenta el llibre del qual és autora juntament amb Andrés Raya Donet: “Digital Soft Skills”

17:40 Torn de preguntes i debat.

18:15 Cloenda de l’acte

Modera Francisco Marín, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPM i Vicepresident del FEI.

1a Sessió IND+I CLUB 2024

29/01/2024, 17:00h
IND+I Club Vilablareix
Sessió presencial: Sala de Conferències de Can Guart (Carrer de la Farigola, 50 , Vilablareix)

Inscripció assistència

AGENDA IND+I CLUB VILABLAREIX

 

17:00 Benvinguda Institucional a càrrec de Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix.

17:05 Presentem l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I.

17.15 Lectures d’innovació. Trobada amb els autors i lectors:

Pere Condom, director de l’Área d’Anàlisi Estratègic, en la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i Director de l’Oficina d’Investigació i Transferència de Tecnologia de la Universitat de Girona de 2020 a 2023 entre d’altres càrrecs, presentarà el su llibre “Ciencia, Tecnología y Startups”

Xavier Amores, Director del Catalan Water Partnership (CWP) i President del Consell per un ús sostenible de l’Aigua a Catalunya. Director del Programa de MBA de la Universitat de Girona i Professor adjunt de la Universitat de Girona i de l’EADA Business School, presentarà el llibre “Net Positive. Impacto neto positivo. Como las personas valientes prosperan dando más de lo que reciben” de Paul Polman i Andrew Winston

Anna Pallí, Cap de Vigilància Tecnològica i Garantia de Qualitat de l’IRTA presentarà ell libre “Diseñando estructuras regenerativas” de Daniel Christian Wahl

18.00 Torn de preguntes i debat.
18.30 Networking
19.30 Cloenda de l’acte

Modera Àurea Rodríguez, experta en Innovació Digital i membre del Consell IND+I.

FORMULARI IND+I CLUB

    Tipus d'organització (assenyala una de les opcions)

    D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us comuniquem que la informació continguda en aquest formulari s’inclourà en un fitxer anomenat Vilagenda, titularitat de l’Ajuntament de Viladecans, quina finalitat és la tramesa d’informació diversa i invitacions a actes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a Viladecans Informació, a Plaça Europa 7, aportant còpia del DNI.