Pendents dels llibres rellevants sobre innovació

L’IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació. Està obert a tothom i dóna continuïtat a la trobada anual IND+I que se celebra a Viladecans (Barcelona) el 3 de maig.

Una de les activitats que realitza l’IND+I és un Club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d’innovació i transformació digital.

Sens dubte, una ocasió excepcional per posar-se al dia de les últimes tendències.    

1a Sessió IND+I CLUB 2023

24/01/2023, 17:30h
IND+I Club MADRID
Sessió híbrida: Presencial a la seu de la FEI a Madrid i per ZOOM en format virtual

Inscripció assistència

AGENDA IND+I CLUB MADRID

 

17.30 Benvinguda institucional.
17.35 Presentació l’IND+I, a càrrec de Jordi García, Director de Foment de l’Ecosistema Emprenedor. d’ENISA i secretari del consell IND+I
17.45 Lectures d’innovació:

José Mª Insenser, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC i Doctor en Economia i Gestió de la Innovació per l’UCM, UAM i UPM, fundador de SIDSA i actualment “Spanish Industrial Point of Contact del IPCEI de microelectrònica”, membre del FEI, presenta: “Chip War: The Fight for the World’s Most Critical Technology” de Chris Miller.

Santiago López, Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UCM, director de l’Institut d’Estudis de la Ciència i la Tecnologia de la Universitat de Salamanca (USAL), presenta: “El poder de la destrucción creativa” de Philippe Aghion, Céline Antonin y Simon Bunel.

Àurea Rodríguez, Llicenciada en Bioquímica, Máster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) i Postgrau en Blockchain i Fintech, professora d’innovació a la Universitat Rovira i Virgili i Leader Expert de IND+I, presenta el llibre del que és autora: “Antes muerta que analógica”.

Modera Francisco Marín – Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPM i Vicepresident del FEI.

18.30 Torn de preguntes i debat.
19.00 Tancament de l’acte.

Apunta’t, escolta i, després, actua
(Proverbi IND+I)

Vols formar part de la xarxa de reflexió i intercanvi de l’IND+I?

FORMULARI IND+I CLUB

    Tipus d'organització (assenyala una de les opcions)

    D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us comuniquem que la informació continguda en aquest formulari s’inclourà en un fitxer anomenat Vilagenda, titularitat de l’Ajuntament de Viladecans, quina finalitat és la tramesa d’informació diversa i invitacions a actes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a Viladecans Informació, a Plaça Europa 7, aportant còpia del DNI.