PENDENTS DE LA INNOVACIÓ

La trobada anual IND+I sobre innovació i indústria a Viladecans és un esdeveniment de referència a Catalunya i Espanya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les necessàries polítiques d’innovació i competitivitat per abordar-les.

La ciutat de Viladecans acull aquesta jornada des del 2016, amb la voluntat de connectar de manera sòlida amb la reflexió científica global sobre la tecnologia i la innovació i, a la vegada, també amb les necessitats reals de les empreses innovadores i els grans reptes de la societat i el planeta. Des de l’entorn privilegiat del Delta del Llobregat, vol ser altaveu del sistema d’innovació i competitivitat industrial europeu i contribuir cada primavera a la construcció col·laborativa i crítica d’estratègies de valor per als territoris i les organitzacions.

L’IND+I és una cita ineludible per a grans i petites empreses innovadores. Per a governs locals i regionals. Per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació. Per a la comunitat universitària. I també per a responsables de centres tecnològics, parcs científics i grups de recerca orientats a portar al mercat les seves descobertes i altres institucions del nostre ecosistema innovador.

Vine a fer l’IND+I i a descobrir tot allò que ens cal per ser realment innovadors.

#FENTLINDI