IND+I Club Onda

El proper dijous 3 de febrer tindrà lloc la primera sessió de l’IND+I Club del 2022. L’Ajuntament d’Onda ha organitzat aquest esdeveniment que se celebrarà en format virtual, podrem escoltar i debatre sobre 3 llibres recents amb relació a la innovació: Isabel Marco Monfort, tresorera de l’Ajuntament d’Onda i Jaime Manero Viñeta, secretari general de l’Ajuntament d’Onda, presentaràn respectivament les obres: El lecho de procusto de la trilogia Incierto de Nassim Taleb i Capitalismos 2.0: El poder del ciudadano para cambiar el mundo de Patricia Sáez y Luis Pareras.

Després, Laura Capel, encarregada de Gestió de Projectes de l’àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, ens exposarà el llibre de Jason Hickel, Less is More: How degrowth will save the world.

Posteriorment, s’obrirà el torn de preguntes i podem debatre sobre les idees dels llibres anteriors.

La moderació de l’esdeveniment està al càrrec d’Adrián Beltrán Miralles – cap de Gabinet de l’Ajuntament d’Onda.

 

AGENDA IND+I CLUB ONDA

 

18.00 Benvinguda institucional a càrrec de Carmen Ballester Feliu, alcaldesa de Onda

18.05 Presentem l’IND+I, a càrrec de Joan Bassolas, Gerent de la Fundació Ciutat de Viladecans.

18.15 Lectures d’innovació:

  • Isabel Marco Monfort, tesorera del Ayuntamiento de Onda presenta: El lecho de procusto de la trilogia Incierto de Nassim Taleb.
  • Jaime Manero Viñeta, secretario general del Ayuntamiento de Onda presenta Capitalismos 2.0: El poder del ciudadano para cambiar el mundo de Patricia Sáez y Luis Pareras.
  • Laura Capel, encargada de Gestión de Proyectos del área de Proyectos Europeos i Región del Conocimiento de la Diputación de Tarragona presenta Less is More: How degrowth will save the world de Jason Hickel

19.00 Debat i ronda de preguntes.

19.30 Cloenda de l’acte

Moderador Adrián Beltrán Miralles – cap de Gabinet de l’Ajuntament d’Onda.