Video de la presentació del document “La Soberania Tecnològica”

Soberanía Tecnológica

L’IND+I Science té la ferma voluntat de construir estratègies, projectes i polítiques amb aportacions científiques que portin una millora a la societat, ciutats i medi ambient.

 

Durant l’any passat, el FEI i IND+I van col·laborar per segon any consecutiu per a elaborar un document anomenat “Sobirania Tecnològica: definició, dilemes i recomanacions per a Espanya”. Aquest document reflexiona sobre les bases sobre les que establir un futur industrial i innovador a Espanya i Europa en les properes dècades.

 

La presentació del document es va dur a terme el 21 de desembre, en format digital, pels ponents convidats: Xavier López Luján, membre del Consell IND+I, Director General Corporatiu i d’Operacions de Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya; Carmen Vela Olmo, membre del FEI, Directora de Projectes Col·laboratius Eurofins Technologies – INGENASA; i Josep Mª Martorell Rodón, Director Associat del Barcelona Supercomputer Center.

 

Si vols visualitzar la presentació íntegrament, pots trobar-la en la pàgina principal de la web de l’IND+I, per a la seva lectura, accedeix al següent enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Post comment