PRORROGAT: Concurs de premis a assaigs de recerca sobre innovació, indústria i l’agenda de les ciutats sostenibles

El jurat de l’IND+I Science ha decidit prorrogar la data de recepció de propostes al Concurs de premis a assaigs de recerca fins el proper 3 de novembre de 2017.

Busquem doctorands que treballin en assaigs de recerca que explorin la noció de valor públic i finalitat pública en l’àmbit de la innovació i la indústria i l’agenda de ciutats sostenibles.

Des de l’IND+I Science volem reconèixer, divulgar i fer realitat l’aplicació de la recerca que es fa en les universitats catalanes o per estudiants catalans en universitats estrangeres. Actuem com un espai aglutinador i, especialment, per fer la transferència de coneixement cap a les polítiques públiques.

A través d’aquesta plataforma s’atorgaran 8 premis de 1.500 euros cadascun al talent local aplicat a resoldre reptes de futur. Podeu consultar les bases, les categories i el termini aquí.

L’IND+I Science és una iniciativa de l’IND+I, jornada anual de referència en innovació i indústria a Viladecans, juntament amb l’Institut Innovation and Public Purpose (IIPP) de la University College London, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.