Pere Condom Vilà

Director del Programa Catalunya Emprèn de la
Generalitat de Catalunya

Doctor enginyer industrial per la Universitat de Girona (UdG) i enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), té també un màster en Direcció Financera i Comptable de l’Empresa per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i un MBA de La Salle de Barcelona.

Va ser Premi Extraordinari de Doctorat de la Universitat de Girona per la seva tesi doctoral La transferència de tecnologia universitària. Modalitats i Estratègies. Va gaudir d’una beca de la Generalitat de Catalunya per a la Recerca i Ampliació d’Estudis a l’Estranger, amb una estada curta a l’Office of Intellectual Property de la Michigan State University. Durant sis anys va ser membre del Consell d’Administració d’Inveready Seed Capital, societat dedicada a les inversions tecnològiques en fase llavor.

És director del Programa Catalunya Emprèn, actuació que visualitza i explicita totes les iniciatives d’emprenedoria de la Generalitat de Catalunya. És també professor associat de la Universitat de Barcelona, en el màster Creació i Gestió d’Empreses Innovadores i de Base Tecnològica, amb l’assignatura Gestió de la Tecnologia i de la R+D.

Just abans, durant més de set anys, va ser el director del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Prèviament havia estat gerent del Parc de Recerca i Innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya i, entre el 1994 i el 2005, va ser responsable de Transferència de Tecnologia i de Creació d’Empreses a la Universitat de Girona. Va col·laborar amb IESE Business School en el període 2004-2006 com a investigador col·laborador extern. Ha desenvolupat diversos projectes d’investigació relacionats amb les polítiques d’innovació, la creació d’empreses, la transferència de tecnologia i els parcs científics i tecnològics.

#FENTLINDI