Manuel Cermerón Romero

CEO Suez Advanced Solutions Spain
Director d’Estratègia i Desenvolupament d’Agbar

Després de finalitzar els seus estudis d’Enginyeria Industrial al 1995, es va incorporar a Accenture com a consultor en Disseny i Implementació de Reenginyeria de Processos i Automatització.

El 1999 es va unir al Grup Agbar, desenvolupant tasques a l’àrea de Recursos Humans i Organització. Del 2006 al 2008 va treballar per a Bristol Water (al Regne Unit), ocupant la Direcció d’Organització i Desenvolupament, i també com a membre del Consell d’Administració. Posteriorment va passar a ser director d’Organització i Recursos Humans del Grup Agbar, del 2009 al 2011.

Del 2011 al 2014 va ser director general d’Aqualogy Soluciones y Tecnologías (ara, Suez Advanced Solutions Spain).

Actualment és director d’Estratègia i Desenvolupament d’Agbar, conjuntament amb el desenvolupament de negoci de la línia Advanced Solutions, en la posició de CEO.

També és Patró de la Fundació CyDi Cotec; membre de la Junta de Representants de l’Associació d’Enginyers de Catalunya; membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i vocal del Comitè Científic Assessor del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

#FENTLINDI