L’IND+I Science atorga 5 Premis als millors assajos de recerca en indústria, innovació i l’agenda de les ciutats sostenibles

Els Premis, dotats amb 1.500€ cadascun, són iniciativa de l’IND+I, la trobada anual de referència d’innovació i indústria a Viladecans, i de l’Institute for Innovation and Public Purpose (IIPP) de la University College London, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona

El jurat de la plataforma IND+I Science, format per Mariana Mazzucato, Xavier Ferràs, María José Aranguren i Rainer Kettel, lliurarà els Premis durant el Simpòsium que tindrà lloc el proper 8 de febrer.

Els hem trobat. Després de gairebé un mes i mig d’estudi i deliberació, el jurat de l’IND+IScience ha trobat els millors assajos de recerca en indústria, innovació i l’agenda de les ciutats sostenibles. El jurat ha estat format per Mariana Mazzucato, Directora de l’Institute for Innovation and Public Purpose de la University College London; Xavier Ferràs, Degà de la Facutat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic; María José Aranguren, Directora d’investigació a Orkestra – Instituto Vasco de Competitividad; i Rainer Kattel, Professor d’innovació i governança pública a l’Institute for Innovation and Public Purpose de la University College London.

A continuació presentem els guanyadors:

Premi Agenda de ciutats sostenibles

Jordi Rosell i Segura (UB)

“The impact of socioeconomic characteristics on CO2 emissions associated with urban mobility: inequality across individuals”

Premi Agenda de ciutats sostenibles

Núria Vallès Peris (UAB)

“Designing a Social Robot for a Children’s Hospital. Caring responsibilities of Technological Design in sustainable cities”

Premi Innovació i indústria

Liliana de Almeida Fonseca (UAB i University of Aveiro)

“Universities in Innovation Policy-Design: a review of the participation of external actors in the policy process for the creation of public value”

Premi Innovació i indústria

Desert

Premi Polítiques d’innovació metropolitana

Carlos Cámara Menoyo (UOC)

“Urban commons: lessons from Barcelona at the beginning of 21st century”

Premi Polítiques d’innovació metropolitana

Desert

Premi Indústria verda per al creixement sostenible

Elisenda Jové Llopis (URV)

“Eco-strategies and firm growth in SMEs: EU15 and new EU membres”

Premi Indústria verda per al creixement sostenible

Desert

La plataforma IND+I Science va néixer per activar la generació i la divulgació ordenada de coneixement científic en l’àmbit de la innovació, la indústria i l’agenda de les ciutats sostenibles en coordinació amb les universitats catalanes i, per l’altra banda, fer-lo útil per a les persones responsables de les polítiques públiques en aquests àmbits. Aquests premis són la primera iniciativa de l’IND+I Science.

El proper 8 de febrer coneixerem en profunditat aquests treballs de recerca, produïts pel talent local i cridats a marcar camins d’excel·lència per a la indústria i la innovació al nostre país. Ho escoltarem directament dels seus autors en el marc d’un simpòsium organitzat per l’IND+I de Viladecans, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, que tornen a sumen esforços per reconèixer, divulgar i promoure l’aplicació de la recerca que es fa en les universitats.