El primer IND+I de l’any arriba amb una novetat, i és que per primer cop l’IND+I Club arriba a les terres gironines. La primera sessió de 2024 tindrà lloc a Vilablareix, el 29 de gener a les 17.30h. Una edició organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Vilablareix amb un format presencial, a la Sala de Conferències de Can Guart (Carrer de la Farigola, 50, Vilablareix).

Novament, tindrem l’oportunitat de conèixer treballs recents en el camp de la Innovació.

AGENDA IND+I CLUB VILABLAREIX

 

17:00 Benvinguda Institucional, a càrrec de Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix.

17:05 Presentem l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I

17:15 Lectures d’innovació. Trobada amb els autors i els lectors:

Pere Condom, director de l’Área d’Anàlisi Estratègic, en la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i Director de l’Oficina d’Investigació i Transferència de Tecnologia de la Universitat de Girona de 2020 a 2023 entre d’altres càrrecs, presentarà el su llibre Ciencia, Tecnología y Startups.

Xavier Amores, Director del Catalan Water Partnership (CWP) i President del Consell per un ús sostenible de l’Aigua a Catalunya. Director del Programa de MBA de la Universitat de Girona i Professor adjunt de la Universitat de Girona i de l’EADA Business School, presentarà el llibre Net Positive. Impacto neto positivo. Como las personas valientes prosperan dando más de lo que reciben de Paul Polman i Andrew Winston.

Anna Pallí, Cap de Vigilància Tecnològica i Garantia de Qualitat de l’IRTA presentarà el libre Diseñando estructuras regenerativas de Daniel Christian Wahl.

18:00 Torn de preguntes i debat.

18:30 Networking

19:30 Cloenda de l’acte

Modera Àurea Rodríguez, experta en Innovació Digital i membre del Consell IND+I.

 

Clica en aquest enllaç per fer la inscripció.

Ens veiem fent l’IND+I!