Nova edició de l’IND+I Club a Sant Feliu, organitzada conjuntament amb Co-Innova Sant Feliu. Tindrà lloc el 1 de març a les 17:30h amb un format híbrid. Novament tindrem l’oportunitat de conèixer treballs recents en el camp de la Innovació, l’Economia i l’Empresa de la mà de grans experts i analistes.

 

AGENDA IND+I CLUB SANT FELIU

 

17.30 Benvinguda institucional 

17.35 Presentació l’IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez, leader expert de IND+I. 

17.45 Lectures d’innovació

Marta Gimeno, experta tecnològica acreditada en el marc dels Programes de Transformació Digital del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM), presenta: «Nous models de negoci. Emprenedoria en l’era de la tecnologia» de Cristina Elson.

Sandra Samper, Game Studies Scholar, Lecturer in Business Development and Videogames. presenta: “Lletres pixelades Vol. 2 – Refelxiones a través del videojoc” de Daniel de l’Olmo, Raúl García, Alejandro Lozano, Adrián Suárez, Alberto Venegas, Arturo Monedero i Luis Oliván.

Marta Clua, Diplomada en Estadística per la UPC, directora de BaseTIS, presenta: “De nou Centaure” de Katixa Agirre.

Modera Marta Ollé, consultora d’Innovació en el camp de l’aprenentatge per a empreses i col·lectius. També acompanya en processos de transformació educativa i digital a institucions educatives i organitzacions.

18.30 Torn de preguntes i debat. 

19.00 Cloenda de l’acte.

 

A què estàs esperant? Inscriu-te!