El IND+I Club torna amb les piles recarregades en aquesta primera sessió 2023. IND+I Club Madrid està organitzada conjuntament amb FEI (Fòrum d’Empreses Innovadores) i tindrà lloc el 24 de gener a les 17:30h amb un format híbrid. Novament tindrem l’oportunitat de conèixer treballs recents en el camp de la Innovació, l’Economia i l’Empresa de la mà de grans experts i analistes.

 

AGENDA IND+I CLUB MADRID

 

17.30 Benvinguda institucional 

17.35 Presentació l’IND+I, a càrrec de Jordi García, Director d’Operacions i Estratègia de ENISA i secretari del Consell de IND+I

17.45 Lectures d’innovació

José Mª Insenser, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC, fundador, CEO i president de SIDSA, presenta: «Xip War: The Fight for the World’s Most Critical Technology» de Chris Miller.

Santiago López, Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UCM, director de l’Institut d’Estudis de la Ciència i la Tecnologia de la Universitat de Salamanca (USAL). presenta: “El poder de la destrucció creativa” de Philippe Aghion, Céline Antonin i Simon Bunel

Àurea Rodríguez, Llicenciada en Bioquímica, Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) i Postgrau en Blockchain i Fintech, professora d’innovació en la Universitat Rovira i Virgili i Leader Expert de IND+I, presenta el llibre del qual és autora: “Abans morta que analògica”.

Modera Francisco Marín, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPM i President del FEI

18.30 Torn de preguntes i debat. 

19.00 Cloenda de l’acte.

 

A què estàs esperant? Inscriu-te!