Dijous que ve 24 de febrer tindrà lloc la segona sessió del IND+I Club 2022, coorganitzat per IND+I i FEI (Fòrum d’Empreses Innovadores) a Madrid, en el qual tindrem l’oportunitat de conèixer eines recents d’anàlisis de les polítiques i ecosistemes d’innovació oberta. Aquest esdeveniment se celebrarà en format virtual i podrem escoltar i debatre sobre les següents obres: La teoria Econòmica de la Innovació Industrial de Christofer Freeman, presentada pel Catedràtic Emèrit, José Molero, i Ecosistemes d’innovació oberta: Mesurament i Gestió, presentat pels seus autors, Gonzalo León i Alberto Tejero.

La moderació de l’esdeveniment serà a càrrec d’Asunción López López – Professora titular d’Economia Aplicada i doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Madrid.

 

AGENDA IND+I CLUB MADRID

 

18.00 Benvinguda institucional.
18.05 Presentació l’IND+I, a càrrec d’un membre del consell IND+I
18.15 Lectures d’innovació:

José Molero, Catedràtic Emèrit (UCM) i director de la Càtedra FEI-UCM sobre Estudis de la Innovació de la UCM, presenta: La teoria Econòmica de la Innovació Industrial de Christofer Freeman. La conferència “Il·luminant el present a partir dels clàssics: els ensenyaments de Freeman per a l’actual política d’innovació”.

Gonzalo León, Catedràtic d’Universitat (Universitat Politècnica de Madrid), Centre de Suport a la Innovació Tecnològica (CAIT) i Departament d’Enginyeria de Sistemes Telemàtics, i Alberto Tejero, professor de la Universitat Politècnica de Madrid, presenten: “Ecosistemes d’innovació oberta: Mesurament i Gestió”.

Modera Asunción López López – Professora titular d’Economia Aplicada i doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Madrid

18.45 Torn de preguntes i debat.
18.15 Tancament de l’acte.