Després del IND+I Day del 3 de maig, t’oferim una nova experiència: IND+I Club Barcelona, organitzat conjuntament amb Aigües de Barcelona. Tindrà lloc l’11 de maig a les 17:30h amb un format híbrid. Novament tindrem l’oportunitat de conèixer treballs recents en el camp de la Innovació, l’Economia i l’Empresa de la mà de grans experts i analistes.

AGENDA IND+I CLUB BARCELONA

17.00 Benvinguda institucional. Catalina Balseiro, directora de Innovació i Coneixement de Aigües de Barcelona inicia l’acte donant la paraula a Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona.
17.35 Presentem la iniciativa IND+I, a càrrec d’Àurea Rodríguez líder experta de l’IND+I.
17.45 Lectures d’innovació:

Antoni Garrell, enginyer industrial i especialista en gestió de la innovació i economia del coneixement i president d’HM hospitals de Catalunya  presenta: “Industria 4.0 en la sociedad digital” d’Antoni Garrell.

Peña Solano, economista, responsable de gestió d’operacions de Cellnex Telecom presenta: Management Humanista: “Las estrategias son las personas” de Xavier Marcet i Javier García.

Elías Serraviñals, Enginyer Industrial per la UPC,  responsable de aliances d’Aigües de Barcelona de l’àmbit del Llobregat. presenta: “Esquivando la mediocridad” de Xavier Marcet.

18.30 Torn de preguntes i debat.
19.00 Tancament de l’acte.

A què estàs esperant? Inscriu-te!