Guillermo Dorronsoro

Guillermo Dorronsoro és degà de Deusto Business School (Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Deusto). També és vicepresident executiu d’IK4 (Aliança Centres Tecnològics País Basc) i membre del Consell d’Administració en societats privades i publicoprivades.

Doctor enginyer industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials i de Telecomunicacions (ETSIIT) de Bilbao, màster en Ordenació de Territori i Urbanisme per la Universitat Politècnica de València i alumne membre de la Fundació Altuna per Estudis Avançats d’Innovació.

Ha participat directament en la creació i posada en marxa de diverses iniciatives de col·laboració com el European Software Institute (ESI), l’associació Clústerd’Energia d’Euskadi i Clúster GAIA (Clúster TICs), els Centres Tecnològics Aeronàutics i de Tecnologies Energètiques, les corporacions tecnològiques Tecnalia i IK4o l’associació Innobasque, entre d’altres. Actua com a expert avaluador de programes de la Comissió Europea i del Ministeri de Ciència i Innovació.

#FENTLINDI