Els llibres sagrats de l’IND+I Club

A Viladecans ens agrada innovar i fer coses noves cada dia. Per això, per donar continuïtat a la trobada anual sobre indústria i innovació, l’IND+I (enguany se celebrarà el 26 d’abril), hem creat l’IND+I Club.

L’INDI+Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació. La primera iniciativa de l’IND+I Club és un Club de lectura perquè et posis al dia de les últimes tendències: ens repartim els últims llibres sobre el tema i ens els expliquem entre els membres del propi club.

El dijous 30 de març a les 18:00h celebrarem a la Biblioteca El Clot – Josep Benet del Disseny Hub Barcelona la primera de les tres sessions de l’IND+I Club previstes per al 2017. Allà parlarem de l’economia circular, de per què el que és bo per a les persones és bo per a les empreses, de com serà la reestructuració del treball amb la fi del capitalisme com a model econòmic, i també descobriràs les claus per pensar millor i prendre millors decisions, com la de no perdre’t aquesta primera sessió de l’IND+I Club.

Aquesta primera sessió comptarà amb llibres i lectors de primera classe:

“La estrategia del océano esquilmado”, de Nadya Zhexembayeva. A càrrec d’Oriol Estela Barnet, coordinador general de l’Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

“Liderar para el bien común”, de Luis Huete & Javier García. A càrrec d’Anna Maria Sánchez Granados, CEO d’ITIMES Advisers.

PostCapitalism: A guide to our future”, de Paul Mason. A càrrec de Laura Capel Tatjer, consultora de PRYSMA, SA.

Confirma la teva assistència com a oient enviant un correu a secretariatecnica@viladecans.cat (l’aforament és limitat). I si vols formar part de la xarxa de reflexió i intercanvi de l’IND+I Club, sigui per participar com a lector o per reflexionar entre amics, només t’has d’inscriure a www.viladecans.cat/INDIclub.