Elisa Martín

Directora de Tecnologia i Innovació d’IBM Espanya, Portugal, Grècia i Israel

Elisa Martín, llicenciada en Matemàtiques per la Universitat Complutense de Madrid, ha estat lligada a projectes de ciutats intel·ligents a Madrid, Màlaga, l’àrea metropolitana de Barcelona i la Universitat de Cantàbria. Forma part del Consell Gestor del Centre Supercomputació, una iniciativa d’investigació entre IBM i el Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS), situat a Barcelona, i de l’equip de direcció de la Càtedra de Grans Sistemes i Supercomputació creat per IBM i la Universitat Autònoma de Madrid.

Com especialista en sistemes de grans empreses, arquitectures web i integració d’aplicacions, Elisa Martín ha participat en el disseny i posada en marxa de solucions multicanal, Arquitectura d’Empresa i sistemes específics de desenvolupament. Anteriorment va dirigir equips d’arquitectura i tecnologia en serveis de consultoria d’IBM Espanya. Com arquitecta cap, va desenvolupar i integrar amb èxit el sistema d’aplicació per als Jocs Olímpics de Sydney 2000.

A més, té una àmplia experiència i lideratge en els camps de la innovació, la tecnologia, la gestió de dades i infraestructures de TIM (caldria desplegar aquestes sigles… Què signifiquen?), l’administració de sistemes i el desenvolupament d’aplicacions.

Elisa participa en estudis d’investigació a nivell internacional i nacional. Té dues patents i ha escrit diverses col·laboracions i estudis sobre processos tècnics. Com executiva, és responsable de mantenir l’excel·lència i la vitalitat de la comunitat tècnica de la seva organització com a suport del valor que proporciona IBM a la generació de la innovació per als clients i la societat.

#FENTLINDI