El 24 de maig els IND+I’s prenen Donosti

El dimecres 24 de maig, a les 12.30 h, a l’edifici Aranzadi del Campus de la Universitat de Deusto a Donosti, et convidem a descobrir les últimes tendències en indústria i innovació, en la segona de les tres sessions del IND+I Club previstes per aquest any.

La sessió serà inaugurada per Carles Ruiz,alcalde de Viladecans, ciutat impulsora i seu anual de l’IND+I, coincidint amb una visita d’estudi a Euskadi d’una delegació del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona formada per representants de governs locals, agents socials i universitats catalanes..

Quatre companys del nostre Club de Lectura han llegit i ens explicaran aquests quatre llibres sagrats:

  • Leading from the Emerging Future: From Ego-System to Eco-System Economies, d’Otto Scharmer i Katrin Kaufer.A càrrec d’Igor Campillo Santos, director executiu d’Euskampus Fundazioa.
  • Raising the floor, d’Andy Stern. A càrrec de James Wilson, investigador sènior a Orkestra i professor a Deusto Business School.
  • The venturesome economy, d’Amar Bidhe. A càrrec de Fernando Espiga Moreno, director d’Emergents a Tecnalia R&I.
  • Troughing rocks at the Google bus, de Douglas Rushkoff. A càrrec de Jaime Balaguer Lacasta, director corporatiu a Economía Empresa Estrategia SL.

L’aforament és limitat. És imprescindible confirmar assistència com a oient enviant un e-mail a: secretariatecnica@viladecans.cat. I recorda: si vols formar part del grup de reflexió i intercanvi de l’IND+I, clica aquí