Dr. Manuel Marina Breysse

Cardiòleg, CEO i fundador de IDOVEN, una startup pionera en Salut Digital que està redefinint la manera en què es diagnostiquen les malalties cardíaques per reduir el seu impacte en les persones i la societat. Per a això, combinen l’anàlisi de electrocardiogrames en el núvol amb potents algoritmes d’intel·ligència artificial.

Després de llicenciar-se en medicina i especialitzar-se en cardiologia, va cursar un màster en Metodologia de la Investigació en Ciències de la Salut i va obtenir una plaça per oposició a la AEPSAD (Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport) on ha exercit una cardiologia d’alta precisió amb els esportistes d’elit espanyols.

Manuel és investigador de l’CNIC (Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars), centre de referència europeu en recerca bàsica i transnacional. Posseeix àmplia experiència en R + D de noves eines de mesurament en el camp de la medicina i en el disseny d’estudis clínics sobre malalties cardiovasculars: la principal causa de mort al món i la que suposa el major cost per al sistema sanitari global.

#FENTLINDI