Javier Goyeneche

Nascut a Madrid, Javier va estudiar a Espanya, Londres i París, i també va participar en les principals competicions eqüestres internacionals. Va rebre el seu títol en Administració d’Empreses de l’European Business School i va continuar amb el seu treball de postgrau en Estratègies de Màrqueting Internacional a la Universitat Northwestern a Chicago.
El 1995, va fundar Fun & Basics, especialitzada en bosses i accessoris de moda contemporània. En 10 anys, Javier va fer créixer el negoci a 350 punts de venda i 70 botigues minoristes de marca. Els seus èxits van ser reconeguts per la indústria quan va ser guardonat com a Millor Jove Emprenedor de Madrid el 2005.

Javier gradualment es va sentir frustrat amb la quantitat de rebuig que va veure que produïa la indústria de la moda. Es va embarcar en la missió de crear un concepte completament nou que combinaria la seva sensibilitat de disseny i comprensió del consumidor de moda amb l’últim en materials reciclats. El 2012 va llançar Ecoalf, que porta el nom del seu fill Alfredo.
Sota el seu lideratge, la companyia ha crescut de manera constant i ara produeix una col·lecció completa d’estil de vida de peces de vestir exteriors, vestits de bany, roba casual, sabates i accessoris, tots fets de materials reciclats. El 2015, Ecoalf a través de la Fundació Ecoalf es va embarcar en el seu projecte més ambiciós fins a la data: Upcycling the Oceans, una aventura mundial sense precedents que ajudarà a eliminar les deixalles de el fons de l’oceà gràcies a el suport dels pescadors.
Ecoalf ha col·laborat amb empreses com Apple, Swatch, Coolhunting, Coca-Cola i Will-i-am, Barneys NY, etc.

#FENTLINDI